Uitleg achter de naam Voedzaam en Krachtig

Mensen die mij kennen weten dat ik gek ben op metaforen en woorden die op verschillende manieren zijn uit te leggen. In mijn zoektocht naar een passende bedrijfsnaam moest deze ‘voorwaarde’ dus ook zeker terug te vinden zijn.

Al snel kwam ik op de naam Voedzaam en Krachtig, een naam waarin ik mijn visie volledig terug kan laten komen. Voedzaam en Krachtig bestaat uit twee termen, termen waarvan ik zowel de letterlijke als de figuurlijke betekenis terug laat komen in mijn werkzaamheden als gewichtsconsulent:

  • VOEDZAAM, omdat het bereiken van gewichtsverlies met een gezond en uitgebalanceerd voedingspatroon niet betekent dat je jezelf hoeft uit te hongeren.
  • KRACHTIG, omdat je jouw motivatie tot verandering gaat inzetten tot daadwerkelijke acties en resultaat.
  • VOEDZAAM, omdat je wordt ‘gevoed’ met praktische kennis over goede voeding en een gezonde leefstijl.
  • KRACHTIG, omdat je gecoacht wordt bij moeilijke momenten en ook hier mee om leert gaan.
  • VOEDZAAM, omdat de adviezen volledig zijn afgestemd op jouw persoonlijke situatie en energiebehoefte.
  • KRACHTIG, omdat de nieuwe gewoontes blijvend zijn en je deze lijn na het afronden van het traject ook kan blijven voortzetten.

Suggesties hoe de woorden ‘Voedzaam’ en/of ‘Krachtig’ nog meer kunnen worden geïnterpreteerd? Laat het mij weten!