Ervaringsverhaal – Dustin

Dat een voedingsadvies en begeleiding lang niet altijd gericht is op aankomen of afvallen bewijst het traject van Dustin. Zijn doel was om zich weer energieker en krachtiger te voelen door middel van goede, uitgebalanceerde voeding. Je leest zijn ervaring hier:

 

“Sinds 2,5 maand ben ik bezig met het voedingsadvies van Voedzaam en Krachtig. Voor ik hier aan begon heb ik meerdere diëten gevolgd, deze diëten waren meer gericht op het bodybuilding. Hiermee behaalde ik wel resultaten qua lichamelijke verandering maar was ik overdag vaak energieloos en werden de diëten eentonig. Bij Voedzaam en Krachtig heb ik in plaats van een vaststaand dieet, een goed gebalanceerd advies in voeding gekregen. 2.5 maand verder merk ik een enorm verschil in mijn energie en er is veel diversiteit in de voedingsproducten. Het voedingsadvies wordt zeer persoonlijk samengesteld en met de juiste uitleg, hierdoor is het gemakkelijker gebalanceerde, gezonde en lekkere keuzes te maken.”

– Dustin –