SUPERMARKTSAFARI, vind de weg in een oerwoud van producten!

Bij het doen van de boodschappen vraag je je ongetwijfeld regelmatig af: ‘Wat is nou beter?!’ Lightproducten of juist niet? Roomboter of margarine? Wel of geen brood op het menu? Oftewel, hoe weet ik nou wat de beste keuzes zijn in het enorme aanbod van producten?

 

Om antwoord te geven op deze vraag organiseren Albert Heijn Dronten Centrum en Voedzaam en Krachtig op dinsdag 4 december om 14:00 uur een ‘Supermarktsafari’. Leer etiketten lezen, maak kennis met de gezonde en ongezondere producten die de supermarkt rijk is, verbaas je over ‘verborgen’ ingrediënten en bekijk de supermarkt eens met hele andere ogen. Met deze kennis zal boodschappen doen nooit meer hetzelfde zijn!

 

Voor deze supermarktsafari wordt een bijdrage van €7,50 gevraagd. Voor dat bedrag krijg je, naast de safari ook een goedgevulde tas met gezonde producten en recepten mee naar huis.

 

Inschrijven voor deze safari kan via de service balie van de Albert Heijn.