TIJD VOOR CADEAUTJES! – Voedzaam en Krachtig bestaat twee jaar en daar kan ook jíj van profiteren!

Jaaaaaaaa!! Het is feest!

Want Voedzaam en Krachtig bestaat al weer twee jaar!

 

tweejarig bestaan cadeautjes

 

Een kleine terugblik

Zo’n jubileum vraagt natuurlijk om een reflectie momentje. Oké, ik zal het kort houden. Laten we het er maar op houden dat het me al snel duidelijk werd dat een website die online staat en familie en vrienden die op de hoogte zijn (en af en toe wat delen) nou niet bepaald een garantie zijn voor de start een goedlopende praktijk. Integendeel, de eerste paar kaar klanten hebben me een hoop bloed, zweet en tranen gekost.

 

Wat me dan wel heeft geholpen? Nou door mezelf daar in ieder geval niet (te veel 😉) door af te laten schrikken en juíst door deze momenten aan te grijpen voor nieuwe strategieën. Consistent blijven, mijn eigen identiteit (blijven) ontwikkelen, doen waar ik in geloof, niet te veel mee gaan in de gedachten van ‘hoe het hoort’ en bovenal door te vertrouwen op mijn eigen kunnen.

 

RE-TE-TROTS ben ik dan dus ook dat er steeds meer mensen de weg naar mijn praktijk weten te vinden! Eén ding is zeker, we gaan nog lang niet stoppen! Dus een ieder die hier op wat voor manier dan ook aan heeft bijgedragen, bedankt!

 

Goed, dat gezegd hebbende: over naar de traktatie! Want zo’n feestje vier je natuurlijk niet alleen! Ik deel deze vreugde graag met een toffe actie!

Mijn cadeautje aan jou!

 

Bij afname* van een traject krijg jij tot 1 september namelijk een KICKSTART PAKKET he-le-maal gratis!

 

Oké met het op maat gemaakte werkboek krijg je eigenlijk al een kickstart om met je doelen aan de slag te gaan maar met dit pakket geef ik je start nog een extra UPGRADE!

 

Nu hoor ik je denken, wat zit er dan allemaal in het pakket? Nou de letterlijke en figuurlijke ‘ingrediënten’ om goed van start te kunnen gaan!

 

In het pakket zit onder andere:

  • Voedzaam en Krachtig favorites, diverse producten waarmee je verschillende ontbijtjes, lunchgerechten en tussendoortjes kan maken
  • Een e-book met uitgeschreven recepten
  • Een planning tool
  • Hulpmiddelen passend bij de opdrachten uit het werkboek
  • .. en voor het verrassingseffect, nog vele extra’s 😉

 

Hoe leuk is dat?!

 

Klik HIER om gebruik te maken van deze actie!

 

*Let op! De actie is alleen geldig op het Voedzaam en Krachtig programma 3 of 6 maanden (en dus niet op de strippenkaart). De actie loopt tot 1 september!