De Gezonde Leefstijl planner!

Jaaaa, goed nieuws! Ik ben gestart met de verkoop van de Gezonde Leefstijl planner.

 

De Gezonde Leefstijl planner is een planner waarmee je zelf in 12 weken tijd aan de slag kan met jouw voeding, beweging, je fit voelen, balans, geluk en genieten. Oftewel, een ontzettend waardevolle tool waarmee je jouw gestelde doelen zéker gaat bereiken! De planner is ontwikkelt door een collega gewichtsconsulent en sluit perfect aan bij mijn visie en werkwijze!

 

Benieuwd hoe de planner eruit ziet én waarom ik hier zo enthousiast over ben?! Bekijk dan snel de video!

 

 

— ACTIE —

Een lancering is natuurlijk niet compleet met een fijne actie. De gezonde leefstijl is nu extra voordelig, in plaats van €31,99 betaal je nu slechts €29,95!

 

En ik heb nog beter nieuws! Want alle bestellingen die vóór 31 december 2019 worden geplaatst, ontvangen GRATIS het Voedzaam en Krachtig kickstart e-book. Een e-book vol met mijn favoriete producten (per maaltijdmoment) en met maar liefst 19 uitgewerkte recepten!

 

Wil jij aan de slag met de Gezonde Leefstijl Planner of één van de andere tools?! Vul dan onderstaand formulier in. Na het invullen van je gegevens ontvang je van mij een betaalverzoek waarna je bestelling wordt verzonden of kan worden opgehaald. 

 

  Wat wil je bestellen?
  Gezonde Leefstijl Planner (roze) - €31,99
  Gezonde Leefstijl Planner (blauw) - €31,99
  Boodschappenlijst - €6,95
  Maaltijdplanner - €6,95
  Weekplanner - €12,95

  Kies voor ophalen of verzenden:
  Ophalen (gratis)Verzenden - €4,95