Paul en Cecile: “Het is geen ingewikkeld dieet dat je moet ‘volhouden’!”

Had ik al eens gezegd dat ik niet zo’n fan ben van het woord ‘volhouden’? Dit suggereert voor mij namelijk iets ‘tijdelijks’ en iets wat ver van je natuurlijke doen en laten afstaat omdat je er blijkbaar hard voor moet knokken. Iets ‘volhouden’ klinkt voor mij ook alsof het nooit echt logisch zou (mogen) voelen.

Ik ga met mijn programma dus liever op zoek naar kleine aanpassingen die dicht bij je liggen, die wél goed voelen en waardoor bewust kiezen gewoon steeds logischer wordt.

Ik word er daarom ook súper blij van wanneer mensen in mijn praktijk aangeven dat ze niet het gevoel hebben dat je iets aan het ‘volhouden’ zijn.  En dat is iets wat Paul en Cecile zéker hebben ervaren. Met een mooie dosis leergierigheid, kleine aanpassingen in hun eetpatroon én met de focus op bewust kiezen hebben zij hun doelen bereikt!

 

 

“Als stel hebben wij samen het Voedzaam en Krachtig programma van 3 maanden gevolgd. De één wilde afvallen en de ander wilde een betere energie verdeling over de dag.

 

Beide wilden we meer weten over eten en we waren vooral opzoek naar balans.

 

We wisten wel wat goed of ‘slecht’ voor je is maar zorgen naar een balans in: hoeveel mag/moet ik eten? In welke verhoudingen? Hoe verdeel is dit over de dag? Wat is gemakkelijk, snel, voedzaam maar ook lekker om te eten?

 

Mariska heeft ons alle antwoorden gegeven die we zochten. Soms was dit kennis en feiten maar ook adviezen om bewuster keuzes te maken (wanneer snoep ik wel/niet).

 

Wij vinden Mariska heel prettig in het contact. Ze is heel gemakkelijk in de omgang maar kan ook zeggen waar het op staat, om daarna concrete handvatten te bieden hoe iets anders kan. Dat geldt voor eten én gewoontes. Wij bevelen het programma van harte aan!

 

Ohja, nee het is geen ingewikkeld dieet dat je moet ‘’volhouden’’.

 

Het is een goed programma waarin al je vragen over voeding worden beantwoord en waardoor je nooit meer aan één van de vele voedingshypes hoeft mee te doen.”

 

– Paul en Cecile –