Heleen: “Ik heb vooral geleerd dat het met vallen en opstaan mag. De lat hoeft en kan niet altijd even hoog liggen.”

Ik roep het vaker, als voeding alléén zou gaan over kennis hadden we aan Google wel genoeg. Dat aandacht voor het totaalplaatje van belang is bewijst ook het traject van Heleen. Zij had namelijk voldoende kennis over voeding maar juist door aandacht te besteden aan factoren als ontspanning, stressreductie en de hoogte van de welbekende ‘lat’ kon zij deze kennis ook daadwerkelijk in gaan zetten om haar doelen te bereiken. Wauw, zes maanden heb ik dit proces mogen meemaken en kunnen zien dat zij is gegaan voor (blijvende!) resultaten die veel verder gaan dan een getal op de weegschaal!

 

 

“Het heeft wel even geduurd voordat ik een kennismakingsgesprek heb aangevraagd bij Mariska. De welbekende drempel voelde voor mij toch wel hoog.

 

Ik had best veel kennis van voeding, waarom lukte het me dan toch niet om lekker in mijn vel te zitten?

 

Na een poosje Voedzaam en Krachtig gevolgd te hebben op Instagram heb ik toch de stoute schoenen aangetrokken. Een goede keuze. Het eerste gesprek voelde gelijk heel vertrouwd. Ik heb verteld waar ik tegenaan liep en wat ik graag zou willen.

 

Niet alleen qua voeding, maar ook op het gebied van ontspanning en het verminderen van stress. Mariska gaf aan met het complete stuk aan de slag te kunnen.

 

Ik heb een werkboek op maat gekregen met heel fijne tips. Niets moeilijks, maar gewoon goed toe te passen. De gesprekken heb ik als heel plezierig ervaren. Het voelde ook als even tijd voor mezelf. Mariska weet je echt een spiegel voor te houden op een fijne manier. Ze laat je vooral kijken naar wat goed is gegaan en is heel positief in haar feedback. Ook het wekelijkse appcontact is laagdrempelig en plezierig.

 

Ik heb vooral geleerd dat het met vallen en opstaan mag. De lat hoeft en kan niet altijd even hoog liggen. En als het even niet lukt, is dat niet erg.

 

Ik ben blij dat ik de drempel over ben gestapt en 6 maanden lang met Mariska op pad ben geweest.”

 

– Heleen –