Arlette: “Ik startte met het idee om kilo’s te verliezen en eindig het traject als een totaal ander mens”

Wie mij al wat langer volgt weet ik dat ik graag het maximale aantal tekens in mijn berichten benut, maar toen ik deze prachtige recensie van Arlette in mijn mailbox kreeg had ik toch wel wat meer moeite met het vinden van de juiste woorden. Wauw, dit omschrijft echt precies waar ik voor sta en waarvan ik hoop dat een ieder dit mag ervaren! Lees snel verder!

 

 

“Wat heb ik ontzettend veel geleerd van mijn 6 maanden traject.

 

Ik startte met het idee om voor kilo’s te verliezen en eindig het traject als een totaal ander mens.

 

Ik heb geleerd dat het getalletje op de weegschaal niet half zo belangrijk is als hoe je lekker je in je vel zit. Mariska heeft, in 6 maanden tijd, samen met mij mijn gedachten uitgeplozen en de positief weten te draaien.

 

Wat heerlijk dat ik nu kan genieten van een stuk taart zonder mij daar schuldig over te voelen.

 

Vervolgens ga ik met plezier een uur wandelen. Niet om dat stuk taart te compenseren zoals ik dat voorheen zou doen maar gewoon omdat ik daar zin in heb en het een gewoonte geworden is.

 

Balans in het woord dat elke keer terugkwam. Het woord dat ik iedere keer zelf uitsprak en zonder dat ik dit doorhad ook doorvoerde in mijn week. Ik ben heel blij dat ik dit traject heb mogen volgen en dat ik deze stap heb durven zetten.

 

Ik geniet met volle teugen en laat de weegschaal links liggen.

 

Mariska, Dankjewel voor je begeleiding, je luisterend oor en vooral je positieve benadering. Ik heb heel veel gehad aan onze uurtjes samen.”

 

– Arlette –