Opzet programma

 

“Maar hoe ziet zo’n Voedzaam en Krachtig programma er dan uit?!”

Nou, dat ga ik je stapsgewijs vertellen!

 

Kennismakingsgesprek

Elk traject begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Waarom? Omdat het voor jou goed moet voelen! Ik kan je namelijk nog zo hard overtuigen met mijn (goed) onderbouwde werkwijze en kennis, liters koffie schenken of scherpe prijzen hanteren.. maar uiteindelijk draait het allemaal om vertrouwen en écht contact en dat voel je alleen zelf. Dus, kom vrijblijvend kennismaken! Ervaar of het voor jou goed voelt, of je daarmee jouw gedachtes ‘over wat ik er allemaal van zou kunnen vinden’ los kan laten en bepaal aan de hand daarvan of we een match zijn!

Intake

Als we een match zijn plannen we een intake. Het doel van dit gesprek is om een totaalbeeld te krijgen van onder andere je doelen, je motivatie, je huidige (eet-)patronen, factoren die je in de weg kunnen zitten om je doelen te gaan bereiken en natuurlijk factoren die je hier bij gaan helpen. Grote kans dat je in eerste instantie denkt aan doelen op fysiek vlak, bijvoorbeeld vijf kilo afvallen. We gaan daarin gezamenlijk op zoek wat jou échte gewenste resultaten zijn want het cijfer op de weegschaal bepaald niet hoe jij je voelt toch?!

Adviesgesprek

Tijdens het adviesgesprek is alle informatie geanalyseerd en de uitkomsten worden uitgebreid besproken. Natuurlijk krijg je persoonlijke voedingsadviezen en kennis over goede voeding. Deze informatie is gebundeld in het eerste deel van het werkboek. De focus gaat echter liggen op het tweede deel van het werkboek, namelijk de thema’s en opdrachten die jou gaan helpen in het bereiken van je doelen. Opdrachten die op maat gemaakt zijn en ieder consult worden besproken en worden uitgebreid.

Vervolgconsulten en coaching

We zien elkaar in ieder geval iedere maand. Tijdens deze gesprekken monitoren we de voortgang. Maar laten we eerlijk zijn, de echte leermomenten vinden natuurlijk buiten deze consulten plaats. Dát zijn de momenten waarop je voor uitdagingen komt te staan, dát zijn de momenten waarop je je afvraagt waarom je ook alweer bent begonnen en dát zijn de waarop je iemand nodig hebt. En daarom mag jij ál-tijd contact met mij opnemen en krijg je binnen 24 uur reactie op je vraag. Lees hier meer over waarom ik zoveel investeer in de coaching die jij krijgt!

Met het Voedzaam en Krachtig programma doorbreken we je oude (niet helpende) gewoontes en maken we plaats voor nieuw, gezonder gedrag! Je kan je voorstellen dat het doorbreken van deze gewoontes tijd kost, waarschijnlijk zijn het gedragingen die je al járenlang doet. Ik hoef denk ik niet toe te lichten dat het dus ook de tijd nodig heeft om deze te doorbreken. Het programma is zowel in drie als zes maanden te volgen waarbij zes maanden toch wel echt de voorkeur heeft.

 

Waar kies jij voor?!

Check wat de investering in jezelf gaat worden en of jij in aanmerking komt voor een vergoeding.